back


Courage Afternoon — Kollaborativ udstilling med billedkunstner Jonas Greve Handskemager

Udstillingen tager udgangspunkt i tyveriet som en aktiv handling, en handling der succesfuldt opnås i det usynlige, men blotlægges og synliggøres i udstillingen på den offentlige S-tog station Sydhavn Station.

Courage Afternoon tager delvist udgangspunkt i de værktøjer, som gøres brug af ved et tyveri og dels omkredser et menneskes frigørelse, i fald den afviger fra den kollektive  samvittighed. Eftermiddagen  er tidspunktet på dagen, hvor det lille mod samler sig og man henfalder til småkriminalitet. Som folk forlader kontoret eller daginstitutionerne og skynder sig ud i almenrummet, bliver myldretiden et bindeled mellem mennesker. Et tidspunkt, hvor man kunne forestille sig, at flere fiktive handlinger løber sammen i ét.
Inde  i udstillingsrummet forsøges at synliggøre en overskridelse mellem det simultane, hvor flere steder og tider løber ind og ud mellem hinanden og danner kredsløb.
Ude  i ankomsthallen, i de 15 plakater, vil der snarere forekomme en mere eller mindre synlig dialog, en række anstrøg, som for nogen blot vil være ”et landskab i tusmørke” (Tyvens Dagbog af Jean Genet, 1949).
afternoon in blue I & II, 2018 
analogue colour photography. digitally printed 
       untitled, 2018 — analogue colour photography. digitally printed

                  
          courage afternoon (station news paper), 2018 

                
                    

jonas greve handskemager
boosterbags, 2018mads juel, untitled, 2018,
digital photograph. digitally printed


mads juel - untitled I-III, 2018
single use camera


jonas greve handskemager — film stilluntitled, 2018
analogue colour photography. digitally printed


snylter (parasite), 2018
analogue colour photography, digitally printed